Datorkurs MG-program

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Angelholm2.jpg
Foto och länk från Ängelholmskurs i december, https://skola.engelholm.se/fou/2017/12/16/insats-pa-vetenskaplig-grund/

Intresserad av kurs på praktiskt tryckande på MG Program 2015?

Pandemin har lett till att inga kurser genomförts efter februari 2020. Förhoppningsvis kan tryckarkurser komma igång under 2022. Våra erfarenheter är att det behövs en heldag för att sätta sig in i programmet. Även de som varit igång med MG Program 2015 har upptäckt ”gömda” funktioner i programmet. Intresset har också varit stort till de diagnospaket jag utvecklat och pilottestat för årkurserna 1, 2, 5 och 8. I maj 2019 genomfördes diagnoserna i flera klasser i de fyra årskurserna och riktvärden finns nu upptagna i beskrivningen av respektive diagnos samt under fliken Pedagogiska råd.

Skulle du/ni vara intresserade av att vi lägger en kurs på din ort fyll i intresseformuläret och e-posta det så undersöker vi lokalfrågan på orten. Information om priser och tider finns i formuläret, Intresseanmälan MG-program kurs. Begränsat deltagarantal.

Självfallet kan kommuner också anlita oss direkt och stå för det praktiska såsom lokalhyra, anmälningar, fika etc. Vi nås på 070-211 67 04 eller e-post: maj-gun@mglos.se

Programinnehållet ser du nedan.

Till kursen kan man ta med egen bärbar Windowsdator och får då möjlighet att utan kostnad använda programmet en månad efter kursen. Möjlighet finns att hyra dator, men då har man inte möjlighet att prova programmet efter kursen.

Deltagarna erhåller på kursen inloggningsuppgifter för lärare och elever. De lärare som redan tillhör en skola med licens för MG program 2015 arbetar på kursen utifrån sin licens. De får också rabatt  på kursavgiften, se nedan.

Kursen blir en heldag (9.00-16.00) med Maj-Gun J., programutvecklaren. Begränsat deltagarantal. Pris: 1200 kr exklusive moms eller 900 kr för dem som redan har licens.

Program: