Höstterminen 2023

Höstterminen 2023

Många elever är nu igång med läs- och stavningsträningen i MG-programmen. Det är uppmuntrande för oss som utvecklat dem. Tankar finns hos oss att fortsätta att utveckla dem också för andra plattformar. Vi har testat en del. Speciellt viktigt är att flash-cardmetoden blir lika tillförlitlig som i Windows-versionen. Påminner om att forskning på metoden bedrivs vid Linnéuniversitetet, institutionen för psykologi, under ledning av fil.dr. Heidi Selenius. Som nämndes tidigare har Heide generöst delat ut övningar. Ni kommer åt Heidis övningar under fliken Upplägg till träning. I fältet Lärare skrivs Heidi. Klicka sedan på Lista övningar. Vill ni se innehållet i en övning klickar ni på övningen.

LS- Lästräning Information: Nyheter Filmer Förlag

Dubbelteckning Det finns ett häfte på 43 sidor med hänvisning till lämpliga datorövningar i MG-programmen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.