Nytt år på gång!

Oviksfjällen från Frösön

Så har ytterligare en termin gått mot sitt slut och vårterminen 2023 är på gång. Ni är många skolor över hela Sverige och även i Finland som dagligen använder programmet och har så gjort under många år. Nytt forskningsprojekt har också startats vid Linnéuniversitetet. Nya skolor har också tillkommit, men tråkigt är att skolor ibland tycks ha svårt att komma igång med det praktiska. Även om manualer och filmklipp ger noggranna anvisningar så kanske telefonsupport behövs. Det ställer vi gärna upp med.

Kom ihåg att pedagogiska råd finns på hemsidan och övningspaket samt diagnoser finns att få gratis för lärare som har ett aktivt lärarkonto. Meddela oss via e-post stadium/årskurser så lägger vi till lämpliga sådana till lärarkontot.

Kan nämna att vi dagligen kollar upp att uppkopplingarna mot databasen fungerar och det gör de verkligen. Den egna servern som är placerad i Microsofts molntjänst ligger numera i Sverige, tidigare Irland. Kan nämna att som tidigare är all information textskyddad (krypterad)

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.