Välkommen till nytt läsår!

Hoppas att ni känner er på hugget att ta itu med läs- och stavningsträningen igen. Ni är många elever och lärare som under åren varit igång med MG-program 2015. En del skolor ända sedan hösten 2015. Det har inspirerat oss att utveckla diagnoser och träningspaket/övningspaket. Riktvärden finns för diagnoser i åk 1 och 2 ( fyra i vardera) samt i åk 5 och 8 (fem i vardera).

Övningspaket finns för träning av fonologisk och ortografisk träning samt för olika kategorier som mat, kropp, kläder, möbler , sport, yrken, kultur m.m.

Övningspaket finns med 50 träningspass för mellanstadiet. Varje pass innehåller en Läs-Skriv övning och en Hitta-övning. Detsamma finns för högstadiet och uppåt.

Våra diagnoser och övningspaket kostar inget för lärare som har ett lärarkonto till MG- programmen. Det är bara för lärare att via e-post meddela oss stadium så lägger vi till lämpliga diagnoser och övningspaket till deras lärarkonto. Övningarna kan läraren redigera/ändra. Självfallet kan lärare själva göra egna övningspaket, som läraren bestämmer om de ska delas ut till andra eller inte.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.