Välkommen till 2020!

Oviksfjällen från Frösön

Tack för det gångna året. Ni är många elever och lärare som använt programmet flitigt. Vi har fått en hel del uppmuntrande kommentarer om att programmet gett positiva resultat allt från lågstadiet till vuxenutbildningen. Vid Linnéuniversitetet har en doktorand använt programmet i en lyckad träningsstudie, som finns rapporterad i sista numret av ”Dyslexitidningen”. De använde en 8 veckors intensivträning. Vi brukar rekommendera 8 – 12 veckor, som ska ge svar på om träningen är effektiv. Kom ihåg att en elevs konto kan frigöras under licensåret och överlämnas till ny elev utan att den tidigare elevens resultat försvinner. Eleven kan senare ta upp sin träning och ges ett nytt ledigt konto.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.