Hösthälsning

Först vill vi passa på att önska alla nya elever och lärare lycka till med MG Program 2015! För oss är det också mycket inspirerande att många fortsätter. En del är nu igång med sitt fjärde licensår! Vi uppskattar att ni under åren hört av er med synpunkter och några har vi infört i våra uppdateringar. Även om inte någon uppdatering är på gång nu i höst så vill vi gärna att ni hör av er så snart ni kommer på något ni skulle vilja införa/ändra på i programmet.

Så ett råd att tänka på. Uppkopplingarna visar att ni är många som jobbar på flitigt och för det allra mesta ser det mycket tillfredsställande ut.
Men ibland ser det ut som om programmet inte stängts ner. Därför råder vi att när du har arbetat klart med MG programmet är det bäst att du stänger det. Om man exempelvis bara stänger locket på datorn, utan att avsluta programmet, finns en risk att allt inte sparas i databasen som förväntat.

Vill påminna om att det nu finns förslag på diagnospaket för åk 1, 2, 5 och 8, se tidigare inlägg.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.