Fortbildning hösten 2018 och våren 2019

Hoppas ni haft en fin sommar och känner er inspirerade att sätta igång med att planera elevernas flash-cardträning inför det nya läsåret. Hoppas det blir fler lärare som delar med sig av egna övningar detta läsår.

Då det gäller fortbildning är ännu inget inlagt för hösten 2018 och våren 2019. Jag har fått in några intresseanmälan, speciellt från Skåne-området. Men för att ordna kurs behöver jag minst 8 deltagare från ett område och det har jag inte. Hör gärna av er om intresse finns. Våra erfarenheter är att det behövs en heldag för att sätta sig in i programmet. Information om priser och tider finns i formuläret, Intresseanmälan MG-program kurs. Begränsat deltagarantal. Självfallet kan kommuner också anlita oss direkt och stå för det praktiska såsom lokalhyra, anmälningar, fika etc. Vi nås på 070-211 67 04 eller e-post: maj-gun@mglos.se.

Intresset har varit stort för de diagnospaket jag utvecklat och pilottestat för årkurserna 1, 2, 5 och 8. Diagnoser kommer inte som planerat att normeras i höst utan skjuts upp till maj 2019. På de kurser jag haft har jag delat ut diagnospaketen för att lärare ska få möjlighet att pröva dem i förväg. Respons utifrån fältet är något jag tacksamt lyssnar till.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.