Övningar sökes!

 Vi har lagt ner mycket arbete på att lärare ska kunna göra egna övningar i MG-program 2015. Vi kan i databasen se att en hel del lärare har nyttjat den funktionen. Mycket bra! Även om Maj-Gun delat ut drygt 750 av sina övningar tror vi att många lärare skulle uppskatta att få pröva också andra lärares övningar. Allmänt utdelade övningar som visar sig får stor användning kommer att premieras i samband med förnyelse av licensperioden. Det blir någon form av rabatt baserat på hur mycket övningarna har använts vid träning. Innan du delar med dig av övningar kom ihåg att ange stadium, svårighetsnivå och ämne för övningen så att andra lärare har lättare att filtrera ut en lämplig övning till sina elever. Lärare kan också söka på dig som författare till en övning.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.