Uppstart vårterminen 2017

Hoppas ni haft en fin julledighet och att ni är redo för att sätta igång med MG programmet igen. Under julen har jag lagt upp ett filmklipp om programmets teori, syfte och funktion, eftersom jag får en hel del förfrågningar om detta träningsprogram i läsning,  både från lärare, elevvårdspersonal och föräldrar. Mer information finns under fliken Om MG-programmen.

Vi avvaktar med nya uppdateringar tills vidare. Ni som inte har den senaste (version 1.2, augusti 2016) måste däremot uppdatera snarast. Gå in på Menyn efter Start och sedan på Information och Uppdatera.

Tack till er som förnyat licenstiden och/eller utökat antal konton. Ni som fått rödmarkerad licenstid och vill fortsätta med programmet måste snarast komma in med beställning på förnyelse och eventuell ändring av antal konton. Annars stängs kontona inom kort. Beställning kan göras i programmet av administratören eller genom att skicka e-post.

Har ni önskemål om kursorter i vår, hör av er. Kursen i januari är fulltecknad, men sedan är det öppet att lägga in nya. Välkommen med förslag!

Hör också av er om ni är intresserad av att delta i en normering av diagnoser i programmet. Jag har lagt upp fyra ”paket”, två för lågstadiet, ett för mellanstadiet och ett för högstadiet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.