Några tips

Order formNu har den nya versionen varit igång under några månader och generellt sett verkar det ha fungerat bra. Vi ser att vissa saker skulle kunna flyta på ännu bättre och vill därför komma med några tips.

När du har arbetat klart med MG programmet är det bäst om du stänger det. Om man exempelvis bara stänger locket på datorn, utan att avsluta programmet, finns en risk att allt inte sparas i databasen som förväntat.

Ibland tar uppstarten av programmet ett par sekunder extra. Om man då i sin iver klickar igång programmet ytterligare en gång kan resultatet bli att man kastar ut sig själv. Det går bara att vara inloggad en gång samtidigt.

För er som kört programmet sedan starten vill vi påminna om att det finns en uppdatering som kom ut vid årsskiftet.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.